home | contact
Searchable Library of Psi Articles and Classes
Information
Database Group:
Psychic

Path in Psi:
Pure Energy

Content Type:
Practical

Posted On:
2007-10-14

Edited On:
2007-10-17

⇐ Return to Searchable Library
⇐ Previous  | Easy Beginnings |  Next Entry ⇒


SWE:Använd psi som förberedelse för olika saker
by Svenove


Använd psi som förberedelse för olika saker


Kort teknik beskrivning:

Jag kommer här att ta upp blott ett exemplel på en psi-intent-förberedelse man kan göra innan man utför saken, vilket är i det här fallet att dricka något starkt utan att göra någon min.

Teknikens syfte:

Att bredda fantasin för vad man kan göra med psi. Att om man är bättre förbered kan möta olika saker i livet på ett valfritt sätt och därmed bättre för en själv.

Förberedande:

Som vanligt är det bra med de vanliga förberedelserna, fast den här tekniken är antagligen inte så svår för de flesta och går väldigt snabbt att testa. Men här kommer förberedelserna i alla fall.
För att ha största möjliga chans att lyckas bra och för att inte hamna i energibrist så bör man (men inte absolut nödvändigt) göra följande före tekniken. Jorda sig, neutralisera sin energi, centrera sig, ta in energi "intaking". Efter man är färdig med tekniken och inte ska göra fler tekniker, så bör man ta in mer energi och slutligen jorda sig.

För info om de teknikerna så råder jag er att läsa under "psi classes" de tre första av Zeus och under E-books - psi vigour läsa "grounding, Centring, intaking, och filters ". Läs gärna Zeus artikel om pcc (psi control center). Även den är i psi vigour.

Teknikens utförande:

Den här tekniken kanske inte har någon effekt på en del, eftersom en del tål starka saker, men då får ni försöka hitta på något annat ni kan göra istället. Om jag dricker något starkt som tex alkohol så reagerar min kropp på det och det mest uppenbara är grimaser i ansiktet. Förr försökte jag låta bli att grimasera, men det blev alltid någon slags grimas. Vad jag vill är att ni dricker något starkt och ser om ni får en tydlig grimas eller att er kropp reagerar på något tydligt sätt. Nu vill jag inte rekommendera er att dricka en massa alkohol utan det räcker med en klunk och man kan istället dricka en "bli pigg drink" som heter chi-san. Den är nyttigare men den innehåller också lite alkohol. Att dricka pressad citron kan vara ganska starkt och är nyttigare så det går också bra om ni får en grimas av det. När ni har hittat något lämpligt att dricka som ni reagerar på så vill jag att ni gör följande.
Tänk att ni befinner er i ert pcc (psi control center) ( se psi control center i ebooks psi vigour för mer info om pcc). Säg till er själva att ni inte kommer att göra någon grimas alls nästa gång ni tar en klunk av den starka drycken ni har valt. Ni måste tro på er själva. Håll kvar tanken och känslan i ert pcc. Ta klunken, håll kvar tanken och märk resultatet. När det gått några sekunder och ni märker att ni inte får en grimas längre så slappna av och kanske kommer då reaktionen och grimasen efteråt. När ni slappnade av och glömde tanken så får kroppen reagera som den vill igen och då märker ni att det är ni som har kontroll över er kropp.


Kommentarer och tillägg:
Om ni inte lyckas så förbered er ännu mer genom bland annat centrering och skicka energi till ert pcc så att ni har tillräckligt för att utföra tekniken. Testa igen att ta en klunk utan att tänka något speciellt och märk att ni får en grimas igen. Känn er stolta om ni lyckas.

Fortsättningssteg för att göra tekniken mer avancerad:

Det är upp till er själva att hitta andra användningsområden för liknande tekniker. Ni kan bestämma er för vad som helst ni vill göra och hålla tanken i ert pcc. Tex kanske ni inte vill känna smärta. Tänk dock på att ta det försiktigt i ert utforskande. Men allt är möjligt och det går inte att göra någonting om ni inte ens tar det första steget och försöker.