home | contact
Library of Psi Articles and Classes
Information
Database Group:
Psychic

Path in Psi:
Pure Energy

Content Type:
Article & Practical

Posted On:
Not Listed

Edited On:
2007-10-14

⇐ Return to Library
⇐ Previous   | Easy Beginnings |   Next Entry ⇒


SWE:Lätta tekniker att börja med ...
by Svenove


Lätta tekniker att börja med och öka självförtroendet.

Denna text är baserad på mina erfarenheter och min tro. Så ni får ta det som det är.

Det är inte lätt att lära sig psi om du vill utvecklas hela tiden och bli bättre. Vilket område du än vill bli duktig på i världen så krävs det träning, tålamod och motivation. Skillnaden med psi, iaf i början, är att det kan vara svårare att veta om man utvecklas eller har lyckats med en teknik, för det är inte lika enkelt att se det. Om man styrketränar så får man större muskler, om man springer så springer man snabbare och snabbare. Med tiden så ska det bli lika lätt att se sin egen utveckling inom psi, när man kan se sin energy och dess verkan. Men först så kan det vara bra att få lära sig några lätta tekniker som också är ganska lätta att kontrollera om man har lyckats. Man kan försöka se om man lyckas i microkinesi genom att slå en tärning och försöka ändra dess resultat, men om man inte är väldigt duktig så kan det vara svårt att veta om man har påverkat någonting. Det är svårt att se om det är slump eller inte för slumpen varierar så mycket.

Om ni tycker att det är störtenkelt med psi och ni lätt kan se att ni utvecklas och ni lär er teknik efter teknik, ja då behöver ni nog inte läsa något mer. Om så inte är fallet och om ni tycker att psi är lite knepigt och att det kanske inte skadar med förslag på lätta tekniker att börja träna upp - ja, då är det bara att fortsätta läsa.

Har ni förslag på fler lätta tekniker så hör gärna av er via chatten, email, eller forumet.

Det kan vara så att teknikerna inte alls är lätta för er, eller att bara några är lätta och andra verkar omöjliga. Då behöver ni inte oroa er utan då kanske ni har mer talang för andra tekniker. Då får ni försöka hitta andra tekniker som är lätta för er och sen kanske ni kan återkomma senare och testa de här teknikerna, för de kanske går bättre då. Meningen är iaf att ni skall lyckas utföra teknikerna och utvecklas och öka ert självförtroende, för utan det är det väldigt svårt att komma långt med psi.